Firmaprofil

HK Motorsport begyndte under navnet Gold Kart Denmark , som blev stiftet af Henrik Thomsen og Kell Jørgensen i 2001.

Den gang startede det med import og forhandling af Gold Racing Karts fra Italien. Karten blev med det samme en succes og vandt bl.a. DM i Nat. A med Henrik Lilja som chauffør.

I 2003 blev Goldkart Denmark også importør og forhandler af DC-One karten.

I 2004 kom navneskiftet til HK Motorsport i forbindelse med, at Henrik og Kell fik etableret et samarbejde med Dino Chiesa, som er manden bag, DC-One, Zanardi og nu Kart Republic.

Med kontakten til Dino Chiesa blev HK Motorsport dermed den officielle importør og forhandler af Zanardi karter i Danmark. Det blev samtidig et farvel til Goldkart og DC-One karten, forså dermed udelukkende at koncentrer sig om forhandling og salg af Zanardi karter, som i 2018 blev til Kart Republic.

I 2015 overlod Henrik Thomsen sin del af partnerskabet i HK Motorsport til Kristian Rasmussen som sammen med Kell Jørgensen i dag er personerne som står bag HK Motorsport.


Kell Jørgensen:

Kell Jørgensen har som tidligere elite kører i karting stor erfaring inden for sporten. Kell har både deltaget i EM og VM med fine resultater. Derudover har Kell også kørt Formel 2000 i 5 år. Kell har med sine mange års erfaring inden for gokartsporten, været med til at udvikle og hjælpe rigtig mange unge gokarttalenter til topresultater i både ind og udland.

Kristian Rasmussen:

Kristian Rasmussen har været aktiv inden for godkart og banesport siden 2001. Kristian var bl.a. formand og træner i gokartkubben Hammersholt Karting Klub (HKK) i Nordsjælland – en af de størst indendørsklubber i 0’erne. Fra 2004 -2009 var han mekaniker for sin datter, Sara Rasmussen som var aktiv gokartkøre 5 år. 2010-2014 var Kristian selv aktiv i forskellige gokart klasse herhjemme – bl.a. DD2 og KZ2.