Firmaprofil

HK Motorsport begyndte under navnet Gold Kart Denmark , som blev stiftet af Henrik Thomsen og Kell Jørgensen i 2001.

Den gang startede det med import og forhandling af Gold Racing Karts fra Italien. Karten blev med det samme en succes og vandt bl.a. DM i Nat. A med Henrik Lilja som chauffør.

I 2003 blev Goldkart Denmark også importør og forhandler af DC-One karten.

I 2004 kom navneskiftet til HK Motorsport i forbindelse med, at Henrik og Kell fik etableret et samarbejde med Dino Chiesa, som er manden bag Zanardi karten.

Med kontakten til Dino Chiesa blev HK Motorsport dermed den officielle importør og forhandler af Zanardi karter i Danmark. Det blev samtidig et farvel til Goldkart og DC-One karten, forså dermed udelukkende at koncentrer sig om forhandling og salg af Zanardi karter.

I 2015 overlod Henrik Thomsen sin del af partnerskabet i HK Motorsport til Kristian Rasmussen som sammen med Kell Jørgensen i dag er personerne som står bag HK Motorsport.


Kell Jørgensen:

Kell Jørgensen har som tidligere elite kører i karting stor erfaring inden for sporten. Kell har både deltaget i EM og VM med fine resultater. Derudover har Kell også kørt Formel 2000 i 5 år. Kell har med sine mange års erfaring inden for gokartsporten, været med til at udvikle og hjælpe rigtig mange unge gokarttalenter til topresultater i både ind og udland.

Kristian Rasmussen:

Kristian Rasmussen har været aktiv inden for godkart og banesport siden 2001. Kristian var bl.a. formand og træner i gokartkubben Hammersholt Karting Klub (HKK) i Nordsjælland – en af de størst indendørsklubber i 0’erne. Fra 2004 -2009 var han mekaniker for sin datter, Sara Rasmussen som var aktiv gokartkøre 5 år. 2010-2014 var Kristian selv aktiv i forskellige gokart klasse herhjemme – bl.a. DD2 og KZ2.