Weekend med op- og nedture for HK Motorsport til DSK 1 i Rødby

I sidste weekend kørte vi første afdeling af DSK i Rødby.Det blev en weekend med både op og nedture.Men generelt en weekend med rigtig god speed og gode resultater.Igennem weekenden var vi repræsenteret i 6 klasser i samarbejde med Rasmussen Motorsport.I Cadett Mini var Sigurd Frederichsen ene kører om at repræsentere KR farverne. Sigurd gav den max gas hele lørdagen, med nogle rigtig gode placeringer og tider hele lørdagen, bl.a. med 3 hurtigste tid i tidstagningen, heat vind i 2 heat og 3’plads i finalen med næsthurtigste tid. Det lover rigtig godt, for den resterende del af sæsonen (Y)

I Cadett Junior var det med Scott Mouro og Oliver Rasmussen. For at gøre det kort og præcist, så vandt Scott finalen Lørdag og Søndag, igen med en Iame fra HK Motorsport. Oliver Rasmussen havde en weekend, som bare skal i glemme bogen.

Hele weekenden sloges han med diverse udfordringer, alligevel lykkedes det Oliver, at tilkæmpe sig en 3′ plads og 4′ plads i de 2 finaler.I OKJ var vi repræsenteret med August Stensholm, Sebastian Wiesmach, Frederik Kristensen, Magnus Holtemann Madsen og Mads Thers Madsen .August er ny i OKJ i år, men gør nogle rigtig gode fremskridt.Han sikrede sig en 3’plads om lørdagen og en 6’plads om søndagen, hvor farten så ud til at være der til mere i et rigtig stærkt OKJ felt.Sebastian har trykket på boost knappen i forhold til hans udvikling, inden for de sidste par måneder og havde en rigtig fin weekend, hvor farten var rigtig god.Det blev til en 8’plads om lørdagen og 10’plads om søndagen i finalerne.

Det var Sebastians første DSK løb i OKJ og med et rigtig stærkt felt, hvor små forskelle betyder meget på de afgørende tidspunkt, var det primært dette der gjorde at slutresultatet ikke blev bedre.Tilfældet var lidt det samme for Frederik, som slutter 12’er om lørdagen og 17 om søndagen. En weekend, hvor der i glimt, var rigtig god fart, men hvor det også manglede en smule i de afgørende situationer.Fælles for Magnus og Mads var, at de havde en weekend med en række udfordringer i form af påkørsler og motor udsættere, som desværre gjorde at de ikke kunne slås med, der hvor de hører til i feltet.Det var en weekend, som på mange måder, skal i glemmebogen for de 2, dog skal de huske de heats, hvor tingene fungerede 90% og det så rigtig fint ud.

I DASU Senior, var vi repræsenteret af Emil Tanggaard og Kåre Clemensen om lørdagen. Emil føler sig mere og mere hjemme med X30 motoren og de lidt hårdere YPC, nu snart Le Cont dæk. Emil var hurtigst igennem hele lørdagen og vandt sine heats, prefinale og finale. Det gjorde han i sin nye flotte Alonsokart, som nu produceres af Kart Republic. Jeg ville gerne skrive, at motor og karburator er tunet af HK Motorsport (den kommer fra os), men der er ikke noget at tune. Det er rart med en klasse, hvor det er kører og gokart i fællesskab der skaber resultaterne. Kåre gjorde det rigtig fint igennem hele lørdagen, Kåre kører fra den modsatte ende af landet, så selvom han har kørt nogle omgange i Rødby, så er det ikke den bane, som han kender allerbedst. Det blev bl.a. til en rigtig fin 11 plads i tidstagningen ud af 18 kørere. Finalen blev desværre afsluttet før tid, da køleren tabte vand.

I OK repræsenteret Marius Kristiansen, Rasmus Andersen, Magnus Løvkvist, Magnus Germansen og Christian Droob KR karten.Marius kørte en rigtig fin weekend, som desværre endte lidt ærgelig søndag, med to udgået i prefinalen og finalen. Lørdag blev det til en sejr i finalen.Marius viste rigtig god fart igennem hele weekenden, selvom det var første gang i Rødby i OK om fredagen.Rasmus havde en rigtig fin weekend, han sloges med lidt karten af fredagen, som blev løst fredag eftermiddag, hvor efter der kunne begyndes at blive spolet lidt setup ind på karten. Det blev til en rigitg fin 2’plads om lørdagen i finalen og en rigtig fin 6’plads om søndagen. Rasmus benyttede primært løbet som træning, for at øve starter, afprøve lidt nye teknikker og bare få kørt nogle flere kilometer i hans KR kart.Tilsvarende for Magnus L, som også benyttede løbet i Rødby, til at holde formen lidt vedlige, holde sig lidt skarp i forhold til en løbsweekend og få kørt nogle kilometer på de Bridgestone dæk som skal benyttes til DM. Magnus fik afprøvet en del ting på karten, for at lære den bedre at kende. Magnus fik sat nogle rigtig gode tider undervejs.Magnus G havde en rigtig fin weekend, som desværre sluttede alt for tidligt i søndagens finale med et uheldigt crash.Igennem weekenden, viste Magnus rigtig god fart, med en 6’plads om lørdagen. Tiderne lå lige omkring Top 5 hele weekenden. Sidste mand var Christian Droob, som havde en weekend til glemmebogen.Det eneste positive for Christian var, at det ikke var hans skyld. Vi sloges desværre med mange motorproblemer om lørdagen, alt blev skiftet 3 gange, men det løste ikke problemet. Der blev gennemgået motor lørdag aften og krydset fingre søndag morgen, hvor der var positive udsigter og tendenser. Det blev bekræftet med en 5’plads i 2 heat søndag og med nogle rigtig gode tider.Nu hvor den skulle have max angreb i prefinalen og finalen, vendte lykken igen og motoren gik i stykker i prefinalen…Det var en ekstra sur weekend, specielt med tanke på Pinseløbet, hvor Christian vandt med en sikker magen…

Sidste levende i billedet, var Lukas Skov i KZ. Lukas er ny i KZ i år. Springet fra OK til KZ, kræver noget tilvænning, for der skal tilegnes en helt ny kørestil, som skal tilpasses KZ’eren. Det er Lukas’ første sæson i KZ og selvom han har fået kørt lidt kilometer i gearkarten, så tager det noget tid, før at kørestilen sidder helt på rygraden.Men det går fremad hele tiden og begynder at ligne en rigtig gearkart, for hver gang han kommer ud at køre. Lukas klarede det rigtig fint igennem weekenden og fik kørt nogle tider som lå meget tæt på de hurtigste. Det blev til en 9 plads i søndagens finale og med 4′ hurtigste tid

Dette indlæg har 7 kommentarer

 1. gralion torile

  of course like your web site but you need to test the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to inform the truth however I will definitely come back again.

 2. Itís nearly impossible to find knowledgeable people in this particular topic, but you sound like you know what youíre talking about! Thanks

 3. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve truly enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing in your rss feed and I am hoping you write again very soon!

 4. אתר עסקים ובעלי מקצוע מומלצים 24/7 אסף עבורך את כל בעלי המקצוע ונותני השירות המומלצים ביותר באזור מגוריך בתחום עיסוי אירוטי, מסאז למבוגרים בצפון.
  אתר עסקים ובעלי מקצוע מומלצים 24/7 אסף עבורך את
  כל המידע הרלוונטי ומציג בעלי מקצוע ונותני השירות המומלצים ביותר באזור מגוריך בתחום עיסוי אירוטי,
  מסאז למבוגרים בחיפה. לינדה היא הבחורה שחלמת עליה כל חייך,
  ולא היתה לך את ההזדמנות להיפגש איתה.
  מילאנה הבחורה הכי שווה בתל אביב בתמונות אמיתיות באתר BigSex.
  באתר תוכלו למצוא דירה דיסקרטית
  וגם חדרים לפי שעה בקלות מיידית.
  כמו בכל תחום, מומלץ לעשות סקר שוק קטן לפני
  שאתם מזמינים נערת ליווי אולם
  בדרך כלל תגלו שהמחיר נוח מאוד ושגם אתם יכולים להתפנק בקלות וללא דאגות כספיות.
  נערות ליווי בתל אביב אז תדאג ללילה הבלתי נשכח שלך ותזמין את נערות הליווי של תל
  אביב עשכשיו! זמן הבילוי הפרטי שלך עם נערת ליווי זה הדבר זול ביותר והאיכותי שאתה יכול להרשות לעצמכה בסוף יום עבודה קשה בסופו של דבר אנחנו רוצים בשבילך זה שתקבל את ההרגה הטובה ביות מהזמן היחד עם נערת הליווי.

 5. Mark

  Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

 6. The next time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I do know it was my choice to read, however I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you can repair should you werent too busy on the lookout for attention.

Skriv et svar